heart

Här öppnar vi


vetlanda-stor

 

Fideli skapar framtidens LSS boenden

Vi på Fideli Omsorg är mycket glada att få presentera de första 4 boendena i vår LSS satsning i Småland. I Vetlanda, Sävsjö, Eksjö och Nässjö öppnar vi under senare delen av 2017 och i under 2018 4 nya verksamheter. Gemensamt för att alla verksamheter är att de kommer att bedrivas i egen regi i nybygga fastigheter. Tillsammans med vår samarbetsparter COBY Fastighets AB har vi tagit fram en modern och miljöanpassad byggnad som kommer att uppföras i trä.

För mer information om dessa boenden – ta kontakt med någon i ledningen

Vi söker redan nu efter personal till våra enheter så är du intresserad av att arbeta i ett intressant och framåtblickande företag finns chansen redan i dag. Läs mer under Jobba hos oss

 


Vetlanda

I det lugna naturnära området Östanå i Vetlanda uppför nu Fideli Omsorg tillsammans med vår samarbetspartner Connys Bygg en gruppbostad.

Byggnaden som kommer att inrymma sex stycken två rums lägenheter och personalutrymmen byggs i naturliga material med inspiration från den omkringliggande naturen.

Vi på Fideli Omsorg är mycket glada för möjligheten att kunna erbjuda ett boende med närhet till både natur och samhället. Boendet öppnar under december 2017. Verksamheten kommer att präglas av kvalitet, långsiktighet och respekt för den enskildes behov. Målgruppen kommer att vara personer inom LSS personkrets 1.

 

 Sävsjö

I centrala Sävsjö planerar vi att uppföra en gruppbostad om sex lägenheter. Det centrumnära läget bidrar till att en kvalitativ verksamhet kan skapas med fokus på och deltagande i samhällets aktiviteter.

Vi på Fideli Omsorg är mycket glada för möjligheten att kunna erbjuda ett boende med ett sådant bra centrumnära läge. Boendet öppnar under 2018 och vi påbörjar nu arbetet med rekrytering av kunder och personal. Verksamheten kommer att präglas av kvalitet, långsiktighet och respekt för den enskildes behov. Målgruppen kommer att vara personer inom LSS personkrets 1.

 

 

 Eksjöeksj

I lugn och fin miljö i stadsdelen Kvarnarp i Eksjö planerar Fideli Omsorg att uppföra en gruppbostad som kommer att stå klar under 2018. Verksamheten kommer att ha sex platser.

Verksamheten kommer att präglas av kvalitet, långsiktighet och respekt för den enskildes behov. Målgruppen kommer att vara personer inom LSS personkrets 1.

 

 

 

 Nässjö

I lugn och fin miljö i stadsdelen Norrboda i Nässjö planerar Fideli Omsorg att uppföra en gruppbostad som kommer att stå klar under 2018. Verksamheten kommer att ha sex platser.

Verksamheten kommer att präglas av kvalitet, långsiktighet och respekt för den enskildes behov. Målgruppen kommer att vara personer inom LSS personkrets 1.

 

 

 

Kontakt

Mårten Johansson

VD
tel. 0702-73 38 99

Top