fbpx

Är du vår nya kollega?

Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår största tillgång!

Fideli Omsorg

Fideli Omsorg AB är det entreprenörsdriva företaget med den stora erfarenheten där just denna dag ska bli bättre än gårdagen. Vi erbjuder moderna boendelösningar för vuxna inom ramen för SoL och LSS. Fideli är det enkla och pålitliga alternativet som med engagemang, omtanke och glädje ger trygghet och stöd på vägen mot ett självständigare liv.

Fideli Omsorg är ett kvalitativt omsorgsbolag som verkar för ständig utveckling. Därför erbjuder vi internutbildningar för samtlig personal och arbetar strukturerad med handledning i våra personalgrupper.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! /David Eller VD

Våra medarbetare är ryggraden i vår verksamhet. Vi lägger mycket tid och kraft på att hitta personal med erfarenhet från målgruppen, är utbildade inom rätt områden och har förmågan att bemöta våra boende på rätt sätt.

Till viss del handlar det så klart om utbildning och kompetens. Därför har vi exempelvis legitimerade sjuksköterskor, psykologer, psykiater och socionomer i våra team.

Men för oss är det också viktigt att vi har medarbetare som är engagerade och som har känsla för omsorg. Det är denna känsla som man inte kan utbilda sig till utan som man får med erfarenhet och med rätt värderingar. 

Det är det vi kallar för ”Fideli känslan” – känslan för rätt bemötande i rätt situation.