fbpx

Hos oss kan du känna dig hemma!

BO HOS OSS

Ansök om stöd

För att bo hos oss behöver du ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare eller socialsekreterare i din kommun. Behöver du stöd så kontakta oss så berättar vi mer.

Utred ditt behov

Handläggaren i din kommun utreder tillsammans med dig ditt behov av stöd. Du får hjälp att göra en ansökan, och beslut kan beviljas inom ramen för LSS eller socialtjänstlagen.

Välj Fideli Omsorg

Fideli Omsorg är förstahandsvalet för de flesta kommuner i södra Sverige. Du har därför rätt att välja oss som utförare. Vi finns på flera orter och kan erbjuda olika alternativ för boende och sysselsättning.

Hos oss kan du känna dig hemma!

Fideli Omsorg

Att själv få bestämma hur man vill leva är en självklarhet för oss  även om du har en funktionsnedsättning. På våra boenden får du stöd utifrån dina egna förutsättningar. Det kan vara svårt att klara sig helt och hållet på egen hand. Då finns vi till för dig och stödjer dig för att du ska uppnå dina mål.

På våra boenden har du en egen lägenhet och kan bo självständigt samtidigt som du kan känna gemenskap med andra. Vi hjälper dig med din boendemiljö så att den blir som du vill ha den. När du flyttar in gör vi en plan tillsammans med dig för att du ska få det stöd som du behöver.

Tillsammans gör vi just denna dag

Bättre än gårdagen!

VÄLKOMMEN HEM TILL DITT NYA BOENDE!

DAVID ELLER

VD

På våra boenden jobbar vi också med att matcha dina önskemål om sysselsättning mot de företag och organisationer som vi jobbar med. Vilket är ditt drömjobb? Berätta för oss så kanske vi kan hjälpa dig.

Vill du placera hos oss
eller vill veta mer?