fbpx

2020-03-04

Fideli Omsorg inleder samarbete med Boet

Fidlei omsorg kan glatt och stolt presentera möjligheten till samarbete med Boet för att i linje med vår strategiska ambition aktivt vara med i framkant och utveckla innehåll och pedagogiskt stöd i framtidens LSS-verksamhet. Boet är ett digital välfärdstekniskt verksamhetssystem för LSS-boende. Fokus ligger på hyresgästens behov och levererar pedagogiskt stöd till personal och verksamhet för att kunden skall kunna leva och bo, självständigt.

”Vi är glada! Att få möjlighet att ingå samarbete med Boet i deras utveckling av framtidens digitala stöd för människor inom ramen för LSS är ett steg i helt rätt riktning för oss, säger Fideli Omsorgs VD David Eller. Helt i linje med vår Vision om att göra denna dag bättre än gårdagen. Att ligga i framkant och att dela med oss av vår erfarenhet och kunskap i syfte att ge än bättre förutsättningar för dem vi är till för samspelar mycket väl med Boets ambitioner och värderingar, avslutar David.”

”Vi ser fram emot samarbetet med en partner som så engagerat brinner för att skapa moderna förutsättningar för hyresgästen och delar våra medmänskliga värderingar. Deras långa erfarenhet och djupa verksamhetskunnande kommer vara ett stort stöd i Boets framtida utveckling, säger Boets VD Fabian Hagman.”

För frågor om Boet kontakta Fabian Hagman, VD Boet, 073 68 79 200

Tillsammans gör vi just denna dag

Bättre än gårdagen!