David Eller – Ny VD på Fideli Omsorg


 

Fideli Omsorg växer och rekryterar ny VD

Fideli Omsorg som driver bostäder med särskild service enligt SoL och LSS i Vetlanda, Eksjö och Sävsjö växer vidare och anställer David Eller som ny VD.

Vi är inne i en expansiv fas med att skapa Sveriges bästa boenden för vår målgrupp och med David får vi tillgång till en gedigen och bred kompetens inom LSS och SoL tillsammans med ett starkt kvalitetsfokus. Vi kommer under året att starta tre nya verksamheter i Tranås, Nässjö och Eksjö och behöver därför förstärka organisationen säger Jörgen Sommar, Styrelseordförande i Fideli Omsorg.

Nuvarande VD, Mårten Johansson, övergår till rollen som CFO vid David Ellers tillträdande.

David Eller kommer närmast från rollen som Försäljningschef inom Nytida och har en lång erfarenhet inom omsorgsbranschen. David har bland annat arbetat som Regionchef och Verksamhetschef inom dåvarande Solhagagruppen och har en stark geografisk anknytning till Jönköpings Län.

Att David nu väljer att ansluta till Fideli Omsorg är ytterst glädjande och det ger organisationen en trygg och kompetent ledare säger Jörgen Sommar.

När Fideli Omsorg ställde frågan blev jag genast intresserad och nyfiken, de har byggt en otroligt stabil grund i de fina verksamheter de skapat på kort tid och det är med en stor ödmjukhet jag tar mig an uppdraget att leda Fideli Omsorg i framtiden säger David Eller. Tillsammans med nuvarande och nyligen rekryterade chefer samt våra medarbetare kommer Fideli Omsorg att bli ett mycket starkt och kompetent team menar David.

David Eller tillträder under maj månad 2019

Fideli Omsorg AB är ett entreprenörsdrivet omsorgsföretag där företrädarna har lång erfarenhet av att verka inom omsorgssektorn. Vi driver bostäder med särskild service i Småland, har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna

 

 

 

 

Norrboda Gruppbostad i Nässjö invigt !

Nu har vi äntligen slagit upp portarna för våra nya gruppbostad i Nässjö. Vårt...

Läs mer

LSS Boendet i Tranås invigt

Äntligen! 👏🏻🙌🏻 Idag fick vi äntligen slå upp dörrarna till vår nya gruppbostad i...

Läs mer

Dags att boka LSS plats i Tranås

Nu har vi öppnat vi vårt moderna och nybyggda LSS boende mitt i centrala...

Läs mer

Top