heart

Här öppnar vi


vetlanda-stor

Fideli skapar framtidens LSS boenden

Vi på Fideli Omsorg är mycket glada över responsen på de verksamheter vi redan startat och ser fram emot att kunna erbjuda ytterligare platser i gruppbostad framöver. I Tranås, Eksjö och Nässjö öppnar vi under 2019 tre nya gruppbostäder. Gemensamt för att alla verksamheter är att de kommer att bedrivas i egen regi i nybygga fastigheter.

För mer information om dessa boenden – ta kontakt med någon i ledningen

Vi söker redan nu efter personal till våra enheter så är du intresserad av att arbeta i ett intressant och framåtblickande företag finns chansen redan i dag. Läs mer under Jobba hos ossTranås

I centrala Tranås byggs det nu för fullt! I juni öppnar vi vår nya gruppbostad på Vasagatan 20 om sex lägenheter. Det centrumnära läget bidrar till att en kvalitativ verksamhet kan skapas med fokus på och deltagande i samhällets aktiviteter.

Vi på Fideli Omsorg är mycket glada för möjligheten att kunna erbjuda ett boende med ett sådant bra centrumnära läge. Verksamheten kommer att präglas av kvalitet, långsiktighet och respekt för den enskildes behov. Målgruppen kommer att vara personer inom LSS personkrets 1. Kontakta oss redan i dag för mer information.


Nässjö

I lugn och fin miljö i stadsdelen Norrboda i Nässjö bygger nu Fideli Omsorg att uppföra en gruppbostad som kommer att stå klar under 2019. Verksamheten kommer att ha sex platser.

Verksamheten kommer att präglas av kvalitet, långsiktighet och respekt för den enskildes behov. Målgruppen kommer att vara personer inom LSS personkrets 1.

Kontakt

Mårten Johansson

VD
tel. 0381 – 192974

Top