fbpx

Hos oss kan du känna
dig hemma!

SKARPÄNGS GRUPPBOSTAD I TÄBY

Telefon

0381-14488

Adress

Täbyvägen 77, 187 46 Täby

Antal lägenheter

6

Lagrum

LSS pk1

Telefon

0380-131 11

Adress

Täbyvägen 77, 187 46 TÄBY

Antal lägenheter

6

Lagrum

LSS pk1

SKARPÄNGS GRUPPBOSTAD I TÄBY

Modernt och nyrenoverat LSS boende i Täby

Vi erbjuder bostad med särskild service för vuxna enligt 9§9p LSS i form av gruppbostad för personer tillhörande personkrets 1

Välkommen till oss i Täby till en modern och anpassad bostad enligt dina behov.

Här bor du mitt i samhället med allt det stöd som du behöver för att få ett bra liv utefter dina förutsättningar.

Vi erbjuder stöd och service till dig med Asperger, utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd och som är 18 år eller äldre. Vi har specifik kompetens när det gäller psykiatrisk tilläggsproblematik.

Personal finns tillgänglig dygnet runt.

Den moderna och nyrenoverade  gruppbostaden är högt belägen och de stora fönsterna gör att man får ett härligt och behagligt ljusinsläpp. Boendet återfinns  i stadsdelen Skarpäng i Täby, kommunikationer i form av buss finns strax utanför  och den centrala läget gör att man kan ta del av samhällets utbud på ett smidigt och enkelt sätt.

De sex lägenheterna är rymliga tvårumslägenheter på över 40 kvm som kompletteras med gemensamhetsdel och personaldel i huset. Till lägenheten hör även ett förråd och  man har tillång till balkong. 

malin

MALIN FAGERSTRÖM

Verksamhetschef 

076 – 492 22 15

Malin.fagerstrom@humana.se 

david eller

DAVID ELLER

Verksamhetsansvarig

070-298 91 11

david@fideliomsorg.se

Målgruppen för gruppbostaden är personer tillhörande LSS personkrets 1. Vi tror på långsiktiga samarbeten med de kommuner där vi etablerar verksamhet och ser oss som ett komplement till kommunens egen verksamhet.

Målsättningen är att öka individernas självständighet inom vardagens olika livsområden, samt skapa förutsättningar för en trygg, meningsfull och aktiv tillvaro. Personal med formell kompetens och erfarenhet inom målgruppen dygnet runt. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder och således bästa tillgängliga kunskap för att möta och stödja respektive individ på bästa sätt. 

Exempel på arbetsmetoder och arbetssätt som vi använder oss utan är: Teacch, Låg affektivt bemötade, Tydliggörande pedagogik, ESL och Sociala berättelser. Vi lägger stor vikt vik handledning och utbildning av vår personal för att möte våra kunders specifika behov. 

SE VIDEO PÅ SKARPÄNGS GRUPPBOSTAD