fbpx

2020-04-02

Varmt välkommen Nils!

Vi är glada att presentera Nils Dorfinger som vår nya verksamhetschef på vårt kommande psykiatriboende Johannelund i Bromma. Nils är utbildad socionom kommer från Upplands Väsby.

Nils har lång erfarenhet av både målgrupp och drift av verksamhet. Han kommer senast från en roll inom Nytida där han varit verksamhetschef för två psykiatriboenden i Stockholmsområdet de senaste 5 åren.
Sedan tidigare har Nils en gedigen erfarenhet på området både inom privat och kommunal verksamhet såsom handläggare, projektledare och case manager. I rollen som projektledare startade och implementerade Nils ACT-team (Assertive Community Treatment) för personer med komplex vårdproblematik. Teamet byggdes upp i samverkan mellan kommun och landsting. Nils erfarenheter också i roller som kurator, socialsekreterare, behandlare i många år har lett till en gedigen erfarenhet av att möta utsatta människor i kris, framförallt inom ungdom, missbruk och psykiatri.
Nils kommer in hos oss med gedigen erfarenhet och stor kunskapsbredd. Därutöver en härligt varm syn på människan. Fideli Omsorgs team blir nu ännu starkare och det är vi så glada för.
Varmt välkommen Nils!

Tillsammans gör vi just denna dag

Bättre än gårdagen!